Program 5. april - 8. april 2018

Torsdag 5. april
16:00 Ankomst, registrering og innsjekking. Standområdet er åpent
18:30 Offisiell åpning av Sunndal Ski Session 2018. 
19.00 Ferderåd/turplanlegging og inndeling i grupper. Informasjon om morgendagens program, vær og føreforhold v Fjellsentralen v/bl.a. Tor Olav Naalsund. 
20:00 Felles middag

Fredag 6. april 
06:00 Frokost
07:30 Avgang til dagens føringsturer. 
16:00 Turfolket er på vei tilbake, Yoga - Afterski på Trædalsbakken Utstyrstands med gode tilbud og demo av neste års toppturutstyr. EVI, verdens beste toppturski, blir laget på Lønset, Oppdal. De kommer og viser frem skiene sine. Du kan også prøve dem.
18:00 Ferderåd/turplanlegging og inndeling i grupper. Informasjon om morgendagens program, vær og føreforhold.19.00 Felles middag 
20.00 Sosialt opplegg, fotokonkurranse #sunndalskisession, div.

Lørdag 7. april
06:00 Frokost
07:30 Avgang til dagens føringsturer. 
16:00 Turfolket er på vei tilbake, Yoga - Afterski på Trædalsbakken Utstyrstands med gode tilbud og demo av neste års toppturutstyr fra vpg.no. EVI, verdens beste toppturski, blir laget på Lønset, Oppdal. De kommer og viser frem skiene sine. Du kan også prøve dem.
18:00 Ferderåd/turplanlegging og inndeling i grupper. Informasjon om morgendagens program, vær og føreforhold.
19:00 Felles middag. 
20:00 Foredrag. Jan Sverre Sivertsen. Sydpolen - 66 dager med medgang og motgang.
20:45 Prisutdeling fotokonkurranse Livsglede.
21:30 Avslappa stemning med god musikk og gode historier

Søndag 8. april
06.00 - 10.00 Frokost
07.30 Avgang til dagens føringsturer. 
Noen drar på tur, andre nyter søndagsformiddagen på Trædalsbakken.

God tur heim!

Turprogram

Sunndal Ski Session har flere spennende turer på programmet, både for den erfarne, og den som er ny og nysgjerrig på topptursporten. Selve turene blir bestemt i forhold til vær og føreforhold. Fokuset for Sunndal Ski Session er trygg ferdsel i fjellet, og vi legger opp til at deltakerne skal gjennom grundig turplanlegging og underveis på turen lære mer om;, skredproblematikk, samt være en intro for nybegynnere. Tema på turene blir bestemt i forhold til værforholdene og gruppen.

Alle føringsturer er påmeldingsturer, der deltakerne melder seg på kvelden før.
Turprogrammet vil bli satt kvelden før, i plenum - i forhold til vær og føreforhold. Vi regner normalt 6 deltakere per veileder. De som ikke ønsker å delta på føringstur, er selvsagt fritt til å gå egen tur – på egen hånd og eget ansvar.

Vi bruker IVBV Tindeveiledere, samt hovedsakelig veiledere som er tilknyttet Nortind. Det blir turer for ulike ferdighets-nivå. Sunndalsfjella har mange klassikere for toppturer.

Alle må ta med eget utstyr inkl. skredredningsutstyr (sender/mottaker, spade, søkestang). I tillegg til kart over område. Skredredningsutstyr og kart fås også kjøpt på stand ved Trædalsbakken.

Praktiske opplysninger:
Pris festivalpass: kr. 2890,- for fredag-søndag (guiding lør. og søn.), eller kr. 3890,- for torsdag - søndag (guiding fre., lør. og søn.) 
Festivalpass inkluderer:
- Guidede toppturer i Sunndalsfjella, Fjellsentralen legger opp turer og innføring i frikjøring i bratt terreng, skredproblematikk, samt intro for nybegynnere. Fokus på trygg ferdsel i fjellet, for alle nivå.
- Felles transport til turer under hele helga
- Sosialt opplegg ettermiddag/kveld med filmer, foredrag, yoga, stands og musikk
- Felles frokost (inkl. matpakke) og middag på Trædalsbakken hver dag
- Skidemo og salg av utstyr.

Overnatting kommer i tillegg. Velg mellom hotell, leilighet,
brakkerigg, telt eller bobil – på Trædalsbakken.

Velkommen!!